Over mij

Hoi! Ik ben Jolanda!

Wat fijn dat je een kijkje neemt op mijn site “Jolanda’s Hartzaak”.

Hieronder zal ik mezelf voorstellen:

Dit ben ik!

Ik ben 47 jaar.

Ik ben getrouwd, moeder van 2 zonen, die beide nog thuis wonen.

Ik ben vanaf 1997 werkzaam in de gehandicapten zorg. Dit heb ik al die tijd met veel plezier gedaan. In 2020 ben ik de Total Balance Coachopleiding gaan volgen omdat ik meer diepgang wilde in de gesprekken met mensen. Ik kwam steeds vaker mensen tegen die vastliepen op allerlei vlakken. Die op zoek waren naar perspectief, hoop en energie. Ik heb ontdekt in al de jaren dat ik nu werk, en moeder ben, dat ik niet kan zonder de liefde van Jezus. En dat ik steeds opnieuw dingen moest loslaten en in Gods handen leggen. Waardoor ik weer vertrouwen kreeg in de toekomst. Telkens weer bevestigde God mij, waar Hij mij wilde hebben. Dat was niet altijd makkelijk maar als ik op Hem vertrouwde voelde ik dat Hij er bij was.

Ik wil graag met je mee lopen, naar je luisteren en samen kijken naar wat je passie is, waar je kracht zit en hoe je weer energie krijgt om naar de toekomst te kijken vanuit liefde, het Hart van God voor jou. Ik wil je bemoedigen en helpen om stappen te zetten om te groeien.

Ik coach vanuit een Bijbelse visie, maar het is niet noodzakelijk dat jij die visie ook hebt.

Opleidingen:

Na het afronden van de Total Balance Coachopleiding in september 2020, ben ik in het bezit van de licentie om als Total Balance Coach aan de slag te kunnen. De methode is gebaseerd op therapie, coaching en pastoraat.

Ik ben aangesloten bij het netwerk van Total Balance coaches.

Ik neem deel aan intervisie en trainingsdagen. Daarnaast probeer ik me te blijven ontwikkelen.